<3

Tack älskling för en helt underbar helg tillsammans med dig<3


Kaos:D

Godkväll alla! Just nu sitter jag i sängen på hotellet och chillar, har varit en händelserik dag :)

Jag tar det från början

Vi åkte först till Halmstad där jag skulle ha varit på hööks och McDonalds men vi körde fel och kom vilse men lyckades tillslut ta oss till McDonalds och fick frukost i magen
Efter det skulle vi till gekås och dit hittar vi som tur är efter alla gånger vi vart där:p dör shoppade vi och hade trevligt och begav oss sedan till Frölunda torg för att shoppa lite mer..

Dit gick det ganska bra och vi kom fram fortfarande på ett bra humör och fortsatte shoppa även där. När vi var klara skulle vi köra till hotellet inne i Gbg jag hittar till hotellet och har varit där många gånger men viste inte riktigt nu eftersom vi var på Frölunda torg så vi satte gpsen på adressen och begav oss, MITT inne i Gbg slutar den att fungera och ingen av oss hittar ut vi blir mer och mer stressade och jag har aldrig åkt detta hållet som den visar, vi bråkar och lipar och kommer tillslut in på en parkering där vi kunde skratta åt det hela och fråga en snäll kvinna om hjälp.. Vi kom tillslut fram och var typ uppstressade i några timmar efter:p

Vi har iaf ätit super gott och druckit cider och öl och ligger och kollar på mello:) imorgon bitti blir det massa god hotell frukost sen en heldag på Göteborg horseshow!! Hörs imorgon:)


irriterad!

Som ni förstår på rubriken är jag lite irriterad, all hysteri om bebisen, ja alltså prinsess bebisen..!

Förstår inte varför ALLA program måste handla om den, dom tog ju till och med bort vissa program som man kanske vill se??
nee jag hoppas verkligen att dom har så mycket om min bebis när jag får för jag fattar verkligen inte varför det är sp stort att vår snart drottning får en bebis, visst det är ju jätte roligt för henne men varför måste hela sverige sitta och vänta på att den ska födas och vaför måste dom ha nedräknings program på tv till att dom släpper namnet.. nee sånt gillar jag inte det är en helt vanlig bebis, precis som kungen är en vanlig gubbe och victoria är en vanlig tjej.. dom har inte gjort någonting för att bli den dom är utan bara föddes i den släkten.

Varför ska man se upp till kunga familjen och fira deras födelsedag för, bårde ju om något vara dom som fira våra födelsedagar, deras folk llixom men nej då!

usch nee ge mig en president, som vill styra detta landet och inte bor och lever i usa och festar upp våra pengar. den ända man kan se upp till i kunga familjen som faktiskt gjort något för att komma dit dom är, är väll silvia och daniel.. och dom är väll inget att hänga i granen??

Ne ge mig Per Moberg på tv igen!

Söthund!

Gick upp för att gå på toa och när jag kom in sov mini med min kudde och täcke:p


Vååår!

Just nu ligger jag på soffan och kollar på xl galan, älskar friidrott!

Idag skickade min mamma att jag skulle komma till tandläkaren och hon hade glömt säga det så stack ner dit sp hon fixade mina framtänder och sen körde jag ut till Benni, tog en skogstur idag, skönt var såå länge sen man kunde rida ut utan att tänka på is och snö!
Benni kände nog med att det var sköt för han var galnare än vanligt:p men det gick bra och vi klättrade lite och så..:) efteråt var jag och mamma uppe på halenslingan och gick och sen åkte jag tillbaka till Benni och tog in han för kvällen.

På lördag åker jag och min man till Göteborg, på lördagen åker vi på morgonen och tar det lugnt hade tänkt stanna i Halmstad och kolla lite i affärena och frukost på McDonalds såklart finns inget godare än deras toast:p sen kör vi vidare till gekås och senare till västra Frölunda mer affärer någonstans ska vi klämma in hööks med, antingen i Halmstad eller i kållered måste ha sån cream till knoppar.
När vi kommer fram till hotellet ska vi nog bara gå runt och mysa och på söndagen blir det hotellfrukost och sen in till Göteborg horse show hela dagen!

Imorgon har jag inte bestämt om jag ska rida eller inte.. Eftersom jag tävlade igår är ju planen att han ska gå UDF och vila imorgon men eftersom jag inte är hemma lördag söndag får han ju stå då.. Får se hur han känns och så men lutar nog mot att jag rider något lätt iaf så han blir riden, blir ute alls roligt på
Måndag annars att hoppa upp.. Men men :)

Ni får en vårbild från hästryggen idag.. Vilket väder det är!!


Godkväll!

Halv ligger i fotöljen och kollar på jamie oliver.

Hoppade klubbtävlingen idag, jag hoppade två stycken klasser. Börjar med en och det gck bra fick ett riv ch red inte så jätte bra så tog en 90 till, den gick  mycket bättre och det känndes nästan som innan:)

Fick ett riv även i den andra men det var inget som gjorde något utan det var sista i omhoppningen och jag tog inte upp han helt, men det var en jätte bra kännsla så 4 fel gör mig inget alls! Nu har vi en super kännsla till allsvenskan som drar igång den 10 mars och jag är sper taggad!!:)

Försöker ladda upp filmen men det går inte så det kommer en annan dag:)

Crazy horse

Hello!

Var med på knatte hoppningen och hoppade 2 stycken 70 klasser. Han var.. Galen, pigg och helt crazy!

Haha imorgon ska vi iaf hoppa 90 på klubbhoppningen, hoppas han är lite lugnare då:) imorgon ska min syster med mig och det ska bli suuper kul!

Idag gick jag 50 minuter med honom så han inte ska bli stel efter igår men inte trött till imorgon:)

Hörs imorgon!


??

Undra om det blir en sån här outfit ikväll..?


Knattehoppning

Hade tänkt åka upp och hoppa idag men som tur är var det knatte hoppning uppe på klubben så Benni får hoppa 70 idag för att leka lite och lite träning till klubbtävlingen på onsdag!

Missar tyvärr dressyren imorgon:( men kommer fler!


Träning

Igår tränade jag för Ebba von essen, jag kan ju säga att jag inte hade så där jätte stora förhoppningar utan hoppades mest på att kanske få lite tips och så, men guuud vad duktig hon var!

Benni var ganska spänd och så men med små knep så poff blev allt mycket bättre och vi fick jätte mycket possitiv kretik, självklart fick vi negativ också men det är ju det man lär sig av, inte sant?

När hon sa att benni var super fin och att jag red han jätte bra för han absolut inte var en lätt häst, att Jag red med bra säte och fina händer blev jag SUPER glad eftersom varken jag eller benni ridit dressyr innan september 2011, och att det faktiskt är JAG som lärt han allt han faktiskt lärt sig dom senaste månaderna, sånt betyder massor när en så pass duktig ryttare säger sånt om en!

Vi tränade väldigt mycket på att få honnom att ställa rätt eftersom han gärna i vänster varv lägger huvudet på sne bara och det blev stor skillnad, vi tränade också på att hålla bogen på rätt plats och att galopera avslappnat och i nte fortare och fortare. Galoppen i sluter var det jätte stor skillnad på och han lyssnade på mig! När han väl gick där så brydde han sig inte alls mycket om "spökena" och det är ju absolut det vi kommer träva efter hela tiden, tillslut hoppas jag att han inte ser alls många:)

Idag fick han gå en runda i hand med mig och Emil och Mini, gick i 45-50 minuter, vill alltid rida mina hästar dagen efter tävling eller hård träning och låter dom hellre vila dagen efter det, för precis som med oss kommer träningsvärken någon dag efter och då är det bra att dom får sträcka ut och stretcha lite dagen efter:)

Nu har vi nyss ätit rösti och bacon och ligger och slappar och ska kolla Big brother senare.

Puss alla!


image description

Fredag

Är hos mamma, både jag och mini ligger i en fotölj och myser framför skidorna! Mamma och Milton kollar på något tandläkar sak på datorn.. Låter roligt va?

Imorgon är det dags för träning för Ebba von Essen, ska bli super intressant!


Puuulka

Vart hos min syster och systerdotter någon timme, passade på att åka pulka för första gången:) sötisen!


Vinterridning

Hur gör just DU för att hålla igång din häst under vintern? har du tillgång till ridhus varje dag eller rider du som jag mestadels på en åker?

Tycker detta är jobbigt med snö och vinter över lag! Eftersom jag inte har något jobb just nu är det väldigt svårt för mg att ta mig till ridhuset varje dag för att trimma benni utan det blir bara någon gång ibland så man kan jobba igenom hn ordentligt då och då. Jag brukar rida och trimma han i skogen och jag är väldigt nöjd med att göra det varierat med paddocken i stallet och ridhuset då ch då, Varför jag är så nöjd med att trimma i skogen är för att benni är ganska speciell att rida och han tappar snabbt tålamodet och i skogen är det alltid något som händer, det går upp och ner svänger och olika underlag, olik miljö hela tiden alltså. Och just det med miljöombyta är väldigt viktigt för honom eftersom han ser väldigt mycket spöken, han kan vara rädd för precis vad som lika gärna som precis inget alls.

På tävling är han väldigt rädd för andra hästar, deras skuggor eller helt enkelt en vägg, hemma kan det vara en sten, en pinne, en bil eller en häst som rör sig i sin hage. Något han är otroligt rädd för är traktorer, dom behöver inte ens vara nära eller igång utan han vet att det är e traktor och så får vi "bråka" i 20 minuter innan vi kan komma förbi och det gör vi oftast tryckta så långt mot vägkanten och hälst på sne. När vi rider i skogen kommer det alltid olika saker och olika händelser som får han att bli mer van och lugnare och jag märker förändringar så gott som hela tiden!

Eftersom Benni bara gått dressyr sen i höstas märker man sån otrolig skillnad, när jag började med dressyren fick jag sitta en långsida sen rida lätt sen sitta en långsida sen rida lätt osv..

Men nu går det ju inte direkt att rida i skogen för all snö och is så har svårt att hålla igång han men jag får rida på åkern bredvid stallet av stallägaren och det funkar helt ok som igånghållning iaf..


image description

Blev inte tvättat

Goddag goddag varit och ridit på morgonen idag fick han testa ett remont, han verkade tycka om det och ska absolut använda det mer!

Skulle tvättat idag mellan 1 och 4 men när jag kom ner var det vist 10 till 1 så får tvätta på onsdag istället.. Nu ska jag kolla klart paradise hotel sen ska jag se ponnyakuten:)

Smell you later


;)

Jag och emil är på roadtrip med hemlig destination:)


hemma igen..!

Hejsan, nu är jag hemma igen.
Hr varit på möte ute i stallet ang allsvenskan jag ka vara med i om några veckor.. är bara div 3 och är super taggad:P
Mötet gick bra och så så nu är det ju bara att anmäla sig och invänta dagen..

Var ute i stallet en snabbis innan mötet och mockade och så, ska inte rida idag.

nu lagar vi mat, panerad fisk med potatis och sås med rivna morötter och citron, mmmh så gott det ska bli!

måste fundera ut vad jag ska ha för outfit på allsvenskan med men jag har några idéer:)



Emil igår innan vi åkte till mormor och morfar på middag!


Verkar funka nu:)

Nu verkar det funka så testar med tapeten, ska bara upp med tv och tavla på väggen med:)


:)

Hello, försökt mobil blogga hela dagen men det har inte funkat alls.. Jaja kom hem från kyrkhult för en stund sen, var ju hos Emils mormor och morfar på
Middag!

Det bjöds på god mat och semlor till efterrätt, trevligt sällskap var det också:)

Nu sitter vi i soffan och slappar.. Försöker lägga in bilder på väggen bland annat men går inte så bra med detta hära mobil bloggandet


Lördag:)

God dag alla! Vaknade vid halv 10 ungefär, tog en kopp kaffe och sedan begav jag mig tillsammans med Emil ut till gränum.
Emil skulle hjälpa mig att laga Bennis hö-låda och så passade vi på att skruva upp lite krokar i mitt skåp, har bytt skåp så skulle ha över allt i det andra.
Vi skruvade också upp Bennis boxskylt för han har bara stått i detta stallet i ett år snart men bättre sent än aldrig eller hur är det man säger?;)

Om en stund ska vi till Emils mormor och morfar på middag, dock får jag komma lite senare för har stallet ikväll så ska ta in hästarna och så innan jag åker dit, hoppas dom sparar lite mat till mig, alltid så god mat hos dom:)
Hoppas att det blir mello ikväll också, ska ni se?
Idag har jag ingen koll på vilka artister det är som är med ikväll men det märker man ju förr eller senare:)
jaja vi hörs säkert senare. Halloj!

image description

<3

Fina fina häst, du betyder allt!!


Mys

Idag skrittade vi och mjukade i paddocken, mamma var med och tog lite foton:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2967811/images/2012/pic_188728479.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2967811/images/2012/pic_188728479.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2967811/images/2012/pic_188728557.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2967811/images/2012/pic_188728557.jpg" class="image">


boots:D

Dagens vill ha!!



De niro                                                                  Alex boots

The Wall

Som jag sa innan är det alltså denna vägg vi ska göra om, hiss eller diss?


Soffhäng

Hallo bloggen, ligger på soffan redo för damernas första åk men nee det blev flyttat till tidigast 12 så.. Anyhow, idag ska jag och Benni mysa på åkern, igen.
Men ändå mysigt att rida barbacka på en snöbeklädd åker!:)
Ikväll kommer Mathias, Emils lillebror och tapetserar vår fondvägg. Har just nu en randig turkos,svart och silvrig som är super fin men börjar tröttna på det turkosa.
Vi var iväg häromdagen och köpte tapet och det blev inte den vi tänkt oss utan en svart med småsilvriga sträck, tänkte även byta ut dom turkosa kuddarna och ljuslycktorna mot en mer rosa ton för att få lite ljus, färg och lite mysigt:) ska laga tacos ikväll och mysa också, Har inte direkt varit ett stort fan utav det men nu är jag riktigt sugen:)
Snart får jag min tröja från gina tricots ridkollektion:D ibland lönar det sig att ha kontakter! moster är hos min kusin idag så hon tar den med sig hem till mig:)

Den tröjan jag har beställt är den långärmade pikétröjan här nedan. Hade velat ha typ ALLT!




fö att se hela gå in här: http://wordpress.ginatricotborasgrandprix.se/kollektion/

Godkväll

Ligger i soffan och kollar på fuskbyggarna, usch stackars människor!

Idag har jag myst på åkern barbacka och Benni var faktiskt jätte lugn, allt han gjorde va att försöka ställa sig EN gång för det var lite farligt att gå förbi en maskin:p men alla framsteg räknas:)

Red han med sitt vintertäcke och vek ner halsen över mina ben..

Ikväll har jag och emil varit och köpt tapeter till fond väggen i vårt vardagsrum som Mathias kommer och fixar på fredag till oss, just nu har vi en randig med svart silver och turkos som jag börjat tröttna på så blev en svart med silvriga småränder så kan man byta lite färger och liknande lättare:)
Ne nu ska jag strax kolla på hoppningen
Smell you later


Brr

Hello!
Jag har inte bloggar på ett tag för har inte direkt haft någon jag känner jag behövde dela med mig av.. Var hos syster i söndags och åt pizza och myste med Stella<3 och kollade på så ska det låta! Igår var jag med Linnea på Ikea och det var en väldigt händelserik dag om man säger så:p

Har inte blivit så mycket häst dessa sista dagarna.. Anledningen till detta är att vi har en lite slappevecka pga vädret.. Tycker inte om denna kylan och det gör inte Benni heller fryser så fort jag tar av han täcket och har svårt för att hålla värmen borde innan och efter och därför lätt att han blir sjuk så vi rider lite utan sadel med täcke och allt och bara håller igång så får vi ta det som det kommer..


Mysdag!

Idag har varit en riktig mys dag..

Dagen började i stallet för jag hade morgonen idag, fodrade och släppte ut alla hästarna och därefter mockade jag till Benni och packade hans höpåsar och la upp krafftfodret till han. Var -16 ute så ville hem ganska fort för jag fröös!

När jag kom hem kröp jag ner under täcket någon timme till sen bar det av mot outleten här i Olofström, har aldrig varit där och var väldigt nyfiken på vad det var fanns faktiskt mycket fint där dock mest till killar.. Sen vidare till eko där man alltid kommer hem med något:) sånt gillas!
När vi varit där åkte vi till kyrkhultarn, var tvungen att ha ett par dojjor att ha innomhus, har ju fått mina inlägg nu och fabrodoktorn var noga med att ha dom innomhus och utomhus i minst ett halvår.. Nog om det! Ikväll har jag suttit och pysslat ihop ett pannband till imorgon, imorgon är det pay and jump här i Olofström:)

Jag och emil fortsatte ha mys här hemma och gjorde varma mackor med svampstuvning och några med annanas till mello:) nu börjar snart ridsporten sen ska vi kolla på film:)

En bild på Outfiten Benni ska ha imorgon:)


Fredag:)

Godmorgon alla!
Sitter i soffan och myser med mini ska snart ut med han sen till stallet och fodra lunch.. Efter det ska jag till ridhuset med Benni och hoppa lite hade jag tänkt, ska ju hoppa en pay and jump på söndag så hade tänkt att hoppa igenom honom lite idag:)


Full dag!

Hello alla! Nyss hemkommen från mamma, vart fullt upp hela dagen..

Imorse var jag på ortoped i Karlshamn och fick mina inlägg, äntligen!!
Efter det åkte jag med mamma och min syster till Ikea och sen hem till
Mor och åt middag:) väldigt mysigt nu väntar jag på att Linnea ska komma hem sp jag kan gå upp till henne och vara där resten av kvällen. Hörs senare!


Jag i mammas sexigt glasögon:D


RSS 2.0