dressyr och hoppträning

Godmorgon bloggen, tog en sovmorgon idag! nu lagar jag pasta carbonara:)  Igpr tränade jag dressyr för Mollis och det gick jätte bra det lossnar verkligen mer och mer är super nöjd:) ikväll är det hoppträning för Eija. ne nu måste jag gå  nu kokar det över:)

kram


Dressyr

hoppningen igår var inte direkt något utöver det vanliga så inget att säga där.. ikväll blir det dressyrträning för Mollis vilket kommer bli skoj, gillar verkligen hennes träningar hon har väldigt bra övningar eftersom benni lätt tröttnar och börjar fokusera på annat:)

Hoppning

idag har jag varit på sjukgymnastik eftersom jag ramlade av på V-plast och skadade axlen så går där 1 gång i veckan. Efter gick jag upp till mammas jobb och hälsade på henne, Eftersom jag har ont i halsen och så så sov jag lite när jag kom hem och nu tittar jag på "rainmans twins" tror jag att det hette gud vilka otroliga människor det finnsi världen och vilket liv dom har haft! nu börjar snart ridsporten på tv så det måste jag se.
Benni får vila idag då vi tävlade igår och har dressyr träning imorgon och hoppträning på onsdag samt tävling på lördag:)



Hörs senare:)

Hej alla!

Hejsan, mitt namn är Elina Nilsson och jag är 20 år.

På fritiden rider och tävlar jag mest hoppning men vi har precis gjort dressyr debut så kommer bli ganska mycket av det den närmaste tiden.

Min häst heter Beans Moon Flyer och är en korsning född 2003. mörkbrun utan tecken. Vi har hittills startat 110 klasser regionalt och LA:1 i dressyr lokalt mitt mål är att 110 ska sitta bra detta året och att Hela tiden få upp procenten i dressyren

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0